24. lokakuuta 2011

Hakukoneet ja markkinointi

1. Mikä on hakukoneoptimointi ja minkä takia sitä tehdään? Mitä tarkoittaa SEO?Hakukoneoptimointi termillä tarkoitetaan verkkosivuston ja yksittäisten verkkosivujen lähde koodin muokkaamista siten että sivusto olisi hakukoneystävällisempi ja sijoittuisi optimoinnin jälkeen korkeammalle hakutuloksissa. Hakukoneoptimointia tehdään, jotta kuluttaja löytäisi helpommin etsimänsä verkosta ja yrittäjän palvelut on helpommin kuluttajien tietoudessa. SEO tarkoittaa Search Engine Optimisation, eli hakukoneoptimointia.

2. Mikä on hakusanamainonta?Hakusanamainonta on internet markkinointi keino, joka suo mahdollisuuden hakukoneilla löytymiseen erittäin nopeasti kunhan olet valmis maksamaan jokaisesta “klikkauksesta”

3. Mainitse 3 eri hakusanamainontaohjelmaa.Google AdWords Hakusanamainonta, Yahoo Search Marketing, Microsoft AdCenter

4. Mikä on Internet-markkinointi?  Markkinointi strategiaa, jolla kotisivustosi huomataan ja löydetään kun tuotteitasi tai palveluitasi ollaan etsimässä Internetissä. Internet markkinointi on laaja kokonaisuus eri toimintatapoja ja välineitä, joiden avulla pyritään markkinoimaan tuotteitasi ja palveluitasi Internetissä. Ammattitaitoinen Internet-markkinointi suunnitelma pitää sisällään sekä luovia että teknisiä elementtejä

5. Mainitse 3 eri markkinakanavaa internetissä.Blogit, keskustelupalstat, suotitut ja paljon käytetyt nettisivut.
          


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti